Naast de particuliere markt, bedienen wij ook de zakelijke markt, zoals aannemers, Horeca, detailhandel, (interieur)architecten en de overheid. Geen project is ons te klein of te groot! Van kleine herstelwerkzaamheden tot grote verbouwingen. Of het nou gaat om Villa’s, monumentale panden, utiliteitsbouw, of complete nieuwbouwwijken, zowel in binnen- als buitenland, wij hebben de ervaring.

Klanten waarvan projecten (mede) door ons mogelijk zijn gemaakt zijn o.a: Jumbo supermarkten, The Sting, Apple, McDonalds, Rivièra Maison, Scotch & Soda, Domino’s Pizza, Hudson Bay, Sergio Herman Frites Atelier om er een paar te noemen.

Naast zeer kundige allround tegelzetters, werken wij met een team van vakbekwame professionals elk met hun eigen specialisme, of het nou gaat om aanbrengen betonnen draagvloeren, cement-dekvloeren, vloerverwarming, stucwerk, egaliseren, afmonteren van sanitair of kitwerk.

Om een goede plaatsing te kunnen garanderen kijken we kritisch naar de te betegelen ruimte en mogelijke kritieke punten. De Duitse fabrikant Schlüter heeft een scala aan producten die essentieel zijn voor de plaatsing van tegels. Terrassen bv, zijn met het Nederlandse klimaat onderhevig aan grote temperatuurverschillen en daarom kan een ontkoppelingsmat de oplossing zijn voor mogelijke problemen. Ter voorkoming van lekkages in badkamers werken wij met de Kerdi-doek van Schlüter waar andere bedrijven alleen een kimbandje aanbrengen, kunnen wij de hele douchehoek afdichten. Iets wat in de landen om ons heen zelfs al verplicht is.

Wij werken met offertes op maat per klant, er zijn veel variabelen die het niet mogelijk maken om altijd een vaste meterprijs te hanteren maar neem gerust contact met ons op. Vaak volstaat een email maar zeker bij een groter project komen we graag bij je langs om alles op te nemen en je van advies te voorzien, voordeel is dat we elkaar persoonlijk spreken want je moet natuurlijk ook een goed gevoel hebben bij degene die je je project toe vertrouwd.

Contact